Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 darmowy? - To jakaś kpina!

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ostatnio dowiedziałem sie że bf3 jest za darmo. Przecież to jest kpina! Teraz to multi będzie całkiem niegrywalne. Jakiś cheater zrobi sobie ze 100 kont z "kupionym" bf-em i będzie cały czas czitował. Będzie sie bał o bana? Nie, bo dlaczego przecież ma wiele kont. Wogóle jak im sie opłaca dać za darmo gre? Mogli jeszcze sprzedawać po te 40zł. Ja pewnie w bf-a przestane grać (przez nadciągającą fale cheaterów) a 4 NAPEWNO NIE KUPIE (bo będzie pewnie kiedyś to samo).

Opublikowano

Nie mają od dłuższego czasu korzyści z BF3, więc postanowili zrobić event na dzień dziecka. Ta część z serii Battlefield jest już prawie porzucona, wyszedł BF4, a w czerwcu będzie oficjalna zapowiedź nowej odsłony - Battlefield Hardline.

Opublikowano

Niestety, EA ma wywalone na bf3, dla nich liczy się hajs. Sam trochę smutłem bo kupiłem to przy premierze w miarę wysokiej cenie, w porównaniu z grą kiedyś teraz będzie trochę niegrywalnie. Teraz będą mieli korzyści bo więcej ludzi w to gra to i na premium lub dlc zaczną wydawać.

Opublikowano

To trwa do 3 czerwca :/ i wątpie żeby takiemu dziecku cziterowi chciało się zakładać pierdyliard kont i emailów,jak nie chcesz grać w cziterami to wyjdź z gry i idź na inny serwer co to za problem?

Opublikowano

Zawsze mozna grac na serwerach premium lub z dodatkami. Oni maja dostep tylko do zwyklej wersji ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To trwa do 3 czerwca :/ i wątpie żeby takiemu dziecku cziterowi chciało się zakładać pierdyliard kont i emailów,jak nie chcesz grać w cziterami to wyjdź z gry i idź na inny serwer co to za problem?

Jak już jest aż tak zdesperowany żeby czitować to i wiele kont będzie zakładał :)

Opublikowano

ponad 50 kont mam :D opyle kolegom bo to idioci i nie wiedzą że jest promocja xD

Po za tym wystarczy mieć gmaila i nie trzeba robić nowych maili tylko wstawiać kropkę w różne miejsca ;)

graphic.png

Opublikowano

Z jednej strony źle. Bo wydałem 130 zł w dniu premiery na bf3 i teraz pełno cheatów itp. Z drugiej dobrze. Ukradli mi konto z 1,5 roku temu.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Mówicie, jakby to była pierwsza taka promocja. Zresztą o co wam chodzi - kupiliście drożej, pograliście dwa lata dłużej. Ale nie, trzeba jak zawsze ponarzekać...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Mi się tam podoba mam BF3+Premium i teraz BF3 przeżywa drugą młodość, pełno low lvli co nie kumają o co chodzi.

Ktoś tam wyżej się szczyci BF4, BF4 To jest Crap, każdy szanujący się fan BF'a gra w BF3

Opublikowano

Jeżeli nie udało by mi się do końca ściągnąć BF3 do tego 3 czerwca to co ? Np jakby zostało by mi do końca pobierania 5% ?

Opublikowano

@up

To nic, grę już masz :D

@topic

Dzisiaj dla testu wszedłem do gry... Gun Master skończył się po 3 minutach... koleś same heady sadził... a w drugiej rundzie (TDM, Noshahr).... szkoda gadać... tak... nie warto grać już w BF3.... a szkoda... bo BF4 nie jest grywalny

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Jeżeli macie tzw. ból dupy z powodu cheaterów na serwerach przez darmowego BF3 to zawsze możecie grać na mapach z dodatków, gdzie nowi gracze nie będą mieć dostępu.

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Trzeba poczekać troche (może miesiąc) i będzie mało cheaterów. PB większość wybanuje i będzie lepiej  :rolleyes:

Opublikowano

Wg mnie teraz bf'a zaleje fala dzieci i cheaterów :/

Dokładnie ja już z bf-a zrezygnowałem.

ponad 50 kont mam :D opyle kolegom bo to idioci i nie wiedzą że jest promocja xD

Po za tym wystarczy mieć gmaila i nie trzeba robić nowych maili tylko wstawiać kropkę w różne miejsca ;)

Dobrze. Ciesze się. Nawet nie wiem po co ten komentarz dodaleś. Chyba tylko po to by sie osmieszyc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...